Постраждали люди: В Одесі на Молдованці автокран протаранив пасажирський автобус (відео)

В Одесі автокран протаранив пасажирський автобус: є поранені

В Одесі 19 липня сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автокрана врізався в маршрутку Mercedes Benz, що їхала по вулиці Степовій. Внаслідок маневру, пасажирський автобус протаранила стріла автокрана, зазначають Патріоти України.

ДТП сталася на розі вулиць Степової та Богдана Хмельницького в Одесі. Водій самохідного автокрана Kobelco виїжджав із прибудинкової території та не переконався в безпеці руху.

У результаті відбулося зіткнення: стріла автокрана врізалася у лобове скло маршрутки №115. На відео, яке опублікували у соцмережах, видно, що пасажири вибралися з автобуса самотужки через задні двері.

ДТП на Молдаванці

Двоє пасажирів маршрутки отримали травми та звернулися до медиків за допомогою. Після огляду їх відпустили додому.

Автокран протаранив автобус на Молдаванці: дивіться відео

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...