Постраждалий у дуже важкому стані: У РФ поліцейський випадково вистрілив у голову 19-річному хлопцеві (відео 16+)

У Новосибірській області співробітник поліції випадково вистрілив в голову 19-річному хлопцю. Проти нього порушили кримінальну справу за статтею про перевищення посадових повноважень. Про це повідомив слідчий комітет в Новосибірській області, передають Патріоти України.

Інцидент трапився 28 травня під час робочої зміни правоохоронця. Він вів до службової автівки людину для встановлення її особи.

Поліцейський у Росії вистрілив у хлопця

Під час затримання поліцейському почав заважати 19-річний хлопець. Співробітник поліції почав його бити руками та ногами. Після цього витяг з кобури табельний пістолет та скерував його у сторону юнака – начебто хотів налякати.

У слідчому комітеті заявляють, що постріл пролунав мимоволі. Потерпілий отримав кульове поранення голови. У вкрай важкому ставні його госпіталізували у місцеву лікарню.

Проти правоохоронця порушили справу

Через інцидент проти співробітника поліції порушили кримінальну справу за статтею про перевищення посадових повноважень. Максимальне покарання за нею передбачає позбавлення волі терміном до 4 років.

Росії поліцейський вистрілив у хлопця: відео містить нецензурну лексику (16+)


МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...