Постраждалий у лікарні: На Одещині школяр підірвав петарду в руці прямо на уроці (відео 12+)

Сьогодні в місті Подільськ Одеської області у 13-річного школяра під час уроку в руках вибухнула петарда, інформують Патріоти України.

Як повідомили в головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вибух стався в одній з міських шкіл. За попередньою інформацією правоохоронців, петарда розірвалася у хлопця в руках та залишила його без пальця. Постраждалого відвезли до лікарні.

Місцевий інформаційний ресурс News Podolsk опублікував відео з місця події та з посиланням на очевидців повідомляв, що інцидент стався у школі №2. Хлопчик нібито підпалив петарду і хотів її викинути, однак не встиг. Зараз оригінальний допис недоступний.

На відео видно сліди крові, не рекомендується до перегляду вразливим людям!


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...