"Постраждалий весь час голосно кричав": Подробиці ДТП на Одещині, в якій загинули троє поліцейських та один вижив (відео)

На Одещині копи потрапили в смертельну аварію. Авто, на якому їхали правоохоронці, перекинулося. Троє поліцейських загинули. Дивом вижив лише той, що сидів на задньому сидінні. Нині він у реанімації. Причини аварії з’ясовують слідчі, повідомляють Патріоти України.

Камера на стовпі неподалік місця аварії фіксує останні секунди перед аварією. Одеські оперативники поверталися з Ізмаїлу, де були у відрядженні. Легковик тільки заїхав у село Зоря, водій ще не встиг скинути швидкість, але вона помірна. Асфальт тут гарний, без ям і водій не виконував жодних маневрів. Аж раптом авто різко бере праворуч і злітає з траси.

Жорсткий удар в бетонну конструкцію нівечить метал і люди опиняються заблокованими всередині. Селяни вибігають з домівок, намагаються врятувати постраждалих.

"Всі кинулися, всі стали кричати: "Швидку, викликайте швидку!". І потім у ДСНС зателефонували. Кинулися, але їх нереально було витягнути. ДСНС різала машину і виймали їх", - згадує місцева жителька Олена Арнаутова.

"Син мій заглянув у машину і там задній, де сидів, його нога була перевернута і рука аж позаду, він його витягнув, він був живий, він так кричав", - розповідає місцева жителька Надія Полторак.

Медики констатують смерть трьох поліцейських, а пораненого терміново забирають до лікарні. "Він поступив у тяжкому стані, був піднятий одразу в реанімаційне відділення. Вжито всіх необхідних заходів, працювали лікарі, анестезіологи, хірурги. На сьогодні стан тяжкий, але стабільний", - говорить в.о. головного лікаря Саратської лікарні Роман Балан.

Вже відомо – поліцейські з ночі перебували в Ізмаїлі у відрядженні і поверталися до Одеси дуже втомлені. В Татарбунарах вони випили кави, але вона не змогла збадьорити водія, який, за попередніми даними, заснув за кермом.

"Хочу висловити щире співчуття родинам загиблих, сумуємо разом з родинами за наших працівників. Поліція Одещини проведе об’єктивне службове розслідування, буде встановлено усі обставини вказаної жахливої трагедії", - каже начальник Одеської обласної поліції Олег Бех.

В обласній поліції оприлюднили імена загиблих. Це 38-річний Ігор Ольховський, 45-річний Сергій Маковецький та наймолодший, 26-річний Олександр Братінов.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху ДБР розпочало розслідування. Також проводять перевірку, чи був в крові водія алкоголь.

Джерело: ТСН.ua

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...