Постраждалих могло бути більше: У Харкові на чоловіка впав світлофор (відео)

На вулиці Молочній у Харкові на чоловіка впав світлофор. За словами очевидців, причиною прикрого інциденту стала вантажівка, яка проїжджала повз та зачепила дроти, інформують Патріоти України.

Світлофор впав поблизу метро "Захисників України" вдень 30 квітня. Конструкція обвалилася перед автівкою, в якій були 2 жінки та маленька дитина.

Внаслідок обвалу світлофора постраждав чоловік

На щастя, пасажирки лише сильно злякалися. Однак пенсіонер, який у той час переходив дорогу, постраждав.

На відео, яке оприлюднили у мережі, помітно, як світлофор зачепив чоловіка, впавши йому на спину. 54-річний потерпілий розповів про сильний біль у спині у результаті інциденту.

На місце одразу ж викликали карету швидкої допомоги. Лікарі діагностували забій грудної клітини, а чоловік відмовився від госпіталізації.

Причина прикрого інциденту

За інформацією від очевидців, причиною падіння світлофора стала вантажівка, яка проїжджала поряд та зачепила дроти.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...