Постраждав ще й оператор: У Мелітополі "кадирівці" зґвалтували пропагандистку з бази "Миротворця" (документ)

В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області "кадирівці" зґвалтували російську пропагандистку з НТВ та побили оператора, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Ищи своих", цю тему в РФ заборонили висвітлювати в новинах, але канал вже звернувся до слідчого комітету Росії.

Як зазначається у заяві НТВ до слідкому РФ, пропагандистка Ольга Зєнкова та оператор Артем Епіфанов перебували у місті за редакційним завданням. 17 січня вони вечеряли в ресторані "Воронцовський", коли на них напали окупанти, які представилися "бійцями батальйону Ахмат".

Внаслідок інциденту оператор Епіфанов отримав травми середньої тяжкості, а пропагандистку зґвалтували.

Як зазначають у каналі, "органи правопорядку", підконтрольні окупантам, відмовилися розслідувати цю справу, а гауляйтер Балицький проігнорував звернення.

На сайті НТВ зазначається, що Ольга Зєнкова дійсно у них працює. Вона народилася в Єкатеринбурзі 21 липня 1983 року. Зєнкова отримала професію "телеведуча". На сайті НТВ її помістили у розділ "кореспонденти в регіонах".

Ба більше, Зєнкова перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську пропаганду. Її внесено у базу сайту "Миротворець". Епіфанов теж працює на НТВ, причому вже багато років. Він знімав пропагандистські ролики на окупованій частині Луганської та Донецької областей, за що загримів до бази "Миротворця".

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...