Постріл у скроню: У провідного колаборанта "ДНР" велике горе

На Донбасі було вбито сина екс-заступника мера Горлівки Олександра Аліпова, який очолював "службу по тарифах" в так званій "ДНР". Про це повідомляє лояльний окупантам місцевий ресурс Gorlovka.ua, зазначають Патріоти України.

Євгенія Аліпова вбили пострілом у скроню у себе в квартирі на початку травня цього року. Поховали бойовика в Донецьку.

Євген - син Олександра Аліпова, виконуючого обов'язки "керівника республіканської служби з тарифів ДНР", а до цього працював заступником мера Горлівки. До 2014 року Євген Аліпов був генеральним директором оптового ринку "Господар", а чим займався з 2014 року - невідомо.

Співчуття Аліпову висловив мер Горлівки від ДНР Іван Приходько.

Відзначають, що Олександр Аліпов до окупації Донбасу російськими бойовиками займав посаду першого заступника Міністра ЖКГ, а потім став заступником мера Горлівки. Після окупації міста в 2014 році перейшов на службу в так звану "ДНР". Сам він уродженець Горлівки, але проживає в Донецьку.

У 2016 році проти нього було висунуто звинувачення. Прокуратура підозрювала "заступника міністра ДНР" Олександра Аліпова в крадіжці газу на 162 млн. гривень. Він, в свою чергу, був готовий спілкуватися з українським правосуддям по "Скайпу" і говорив, що не ховається ні від кого, а живе і працює в Донецьку. За версією слідства, він займався махінаціями починаючи з квітня 2010 року.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...