Постижери і готувачі фаршу: Яку незвичну роботу пропонують українцям

На початку червня на сайтах пошуку роботи з'явилися незвичні для українців вакансії. Компанії шукають акваріумістів, постижерів, аеродизайнерів. Спеціалістам обіцяють гарну заробітну плату. Що входить в обов'язки та які вимоги висувають до кандидатів, пише The Point, передають Патріоти України.

Постижер – спеціаліст з виготовлення перук в Alexandra Andreeva Studio

Співробітників шукають у цех з виробництва перук. Потрібна людина з мінімальними навичками шиття, швейною машинкою. Є можливість працювати вдома. Обіцяють платити 10 тис. грн.

Тренер-інструктор з роликових ковзанів у "АПВІ"

Роботу пропонує компанія, яка надає послуги тренерів і педагогів. Основні вимоги до кандидатів - уміння базово кататися на роликах та спілкуватися з дітьми. Тренеру потрібно буде проводити групові та індивідуальні заняття. Обіцяють зарплату 100 грн/год.

Чайний майстер/чайний сомельє

Це робота не на постійній основі. Сомельє потрібно буде створювати унікальні чайні купажі і заварювати їх альтернативними способами. Шукають людину з досвідом роботи в чайній індустрії від двох років.

Кутеровник/готувач фаршу у "Кронтес"

Компанія спеціалізується на виготовленні харчування для домашніх тварин. Шукають людину з профільною освітою - м'ясне виробництво, або досвідом роботи на м'ясному виробництві від двох років. Також важливий досвід роботи з кутером або фаршозмішувачем. Обіцяють офіційне працевлаштування з першого дня та повний соціальний пакет. Компанія забезпечує спецодягом, корпоративним розвезенням від метро.

Помічник піротехніка, інженер зі спецефектів у "Піро-Синтез"

Компанія з продажу піротехніки шукає кандидата з посвідченням водія категорії "В", готового та здібного до навчання. Досвід роботи не потрібен. Розгляне студентів останніх курсів.

Акваріуміст/помічник акваріуміста в "Устриці Скіфії"

Акваріумна компанія шукає працівника на часткову або повну зайнятість. Досвід роботи необов'язковий. Водночас обов'язкова наявність водійського посвідчення категорії "В". Можливі відрядження як в межах України, так і за кордон. Заробітну плату обіцяють на рівні 600 грн/день.

Декоратор, аеродизайнер у ballooneria

Компанія, яка займається оформленням свят набирає нову команду. Пропонують змінний графік роботи, можливі ранні та пізні виїзди на монтажі, велику клієнтську базу та багато простору для втілення сміливих ідей.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...