Посварилися: У Житомирі чоловік зарізав дружину прямо посеред вулиці (відео)

Житомиряни стали мимовільними свідками зухвалої події: чоловік вдарив свою дружину ножем під час суперечки. Очевидці трагедії негайно сповістили правоохоронців. Про це повідомили у поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Поліцейські затримали неадекватного чоловіка з ножем в руках і в брудному одязі. Зовні він мав ознаки сп’яніння, поводився агресивно і намагався утекти. Поки на чоловіка вдягали кайданки, інші намагались врятувати поранену жінку. Водночас на місце події було викликано "швидку" і слідчо-оперативну групу Житомирського райуправління поліції.

На жаль, медики не змогли допомогти пораненій та констатували її смерть. Причину встановлять фахівці судово-медичної експертизи. Поліцейські оглянули місце події та вилучили низку речових доказів, а також зібрали першочергові свідчення про обставини.

Попередньо відомо, що вулична сварка виникла між подружжям на побутовому ґрунті. Під час конфлікту 50-річний житомирянин завдав 48-річній дружині тілесних ушкоджень. Крім того, зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності. За вбивство затриманому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...