Посварився із дружиною: У Новій Каховці нетверезий чоловік підпалив квартиру, вогонь охопив усю п'ятиповерхівку (фото, відео)

Поліцейські зняли з даху чоловіка в шортах і повезли до відділку.

У Новій Каховці Херсонської області 5 липня трапилася масштабна пожежа в житловій п'ятиповерхівці. Вогонь у будинку на вул. Букіна, 20 розгорівся біля 15:00, передають Патріоти України із посиланням на novakahovka.city.

В обласному управлінні ДСНС повідомили, що людей із будинку евакуювали, постраждалих виявлено не було. Пожежа була локалізована о 16:16. Жителі міста написали в соцмережах, що спочатку пожежа виникла в одній із квартир, потім полум'я перекинулося на шиферну покрівлю.

Попередньо, квартиру на останньому поверсі підпалив чоловік, який посварився зі своєю дружиною. Підозрюваного затримали.

Зі слів очевидців, поліцейські зняли з даху чоловіка в шортах і повезли до відділку. За даними журналістів, свою вину він визнав. Можливо, під час інциденту підозрюваний перебував у стані алкогольного сп'яніння.


Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...