Посвідчення "не таке": У Дніпрі з маршрутки вигнали сина загиблого АТОшника

Чимало дніпрян були обурені вчинком водія як з точки зору закону, так і моралі.

У Дніпрі водій маршрутного таксі вигнав на вулицю 7-річного сина загиблого бійця АТО, який хотів скористатися пільгою на проїзд. Інцидент трапився 5 грудня на маршруті № 120. Про це розповіла Юлія Дмитрова в Telegram-каналі "Департамент транспорту ДМР", передають Патріоти України.

Як зазначила дніпрянка, водій не взяв дитину через те, що замість посвідчення він надав паперову довідку з соцзахисту. Водночас в управлінні не видають посвідчення особам, які не досягли 18 років. Документ хлопчика містив аналогічну з посвідченням інформацію – з печаткою, фото, термінами, статусом пільгової категорії, проте водієві він здався недостатньо переконливим, і школяра вигнали на мороз.

"На 120-му маршруті вчора вигнали 7-річну дитину через те, що його довідка про належність до категорії "сім'я загиблого" у паперовому вигляді. Соцзахист не видає посвідчення дітям, тільки з 18 років. Я дуже прошу хоча б з дітьми вмикайте мозок!" звернулася авторка.

Чимало дніпрян були обурені вчинком водія як з точки зору закону, так і моралі. "Це незаконно. Довідка з мокрою печаткою має таку ж силу, як і саме посвідчення", зазначила підписниця каналу.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...