Потап відреагував на хейт навколо пісні "Волонтер" і пояснив значення рядка "Я була з хлопцями, бійцями, я волонтерила"

Український репер та продюсер Потап прокоментував хейт навколо його пісні "Волонтер", яку він присвятив усім волонтерам і, зокрема, батальйону "Добробат". В інтерв'ю Потап розповів, що він є медіа-амбасадором батальйону "Добробат", який займається відбудовою житла, що постраждало від обстрілів. І написавши композицію "Волонтер", він точно не хотів нікого образити, передають Патріоти України.

"Піснею "Волонтер" я точно нікого не хотів зачепити. Тому, користуючись можливістю, ще раз хочу вибачитися перед тими, кого це обурило", - сказав репер.

Ми попросили Потапа прокоментувати рядки з пісні, які й викликали найбільше обурення в українців: "Ой мама, не питай з ким була і де ночі провела, я була з хлопцями, бійцями, я волонтерила".

"Якщо комусь не сподобалися саме ці рядки, пояснюю: я намагався зробити такий собі легкий жарт. Мама думала, що її донька десь там гуляє, але виявляється, що це не так, що вона волонтерила, вона допомагала. Це особисто моя авторська думка, і мною суть туди була закладена саме така. Але це перекрутили і сприйняли інакше. Що, загалом, нормально, бо кожен може сприймати усе по-своєму. Ну, нічого, буде ще багато нових інших пісень", - пояснив Потап.

Джерело: ТСН.ua

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...