Потепління буде недовгим: Синоптики розповіли. чого чекати українцям від погоди у березні

Українці успішно пережили зиму, проте розслаблятися поки що рано, оскільки погода в березні буде не дуже теплою, а подекуди навіть можна побачити снігопади, передають Патріоти України.

Як йдеться у прогнозі Gismeteo, найближчими днями на сході та півдні нашої країни помітно потеплішає, проте це не свідчить про те, що весна повністю перемогла зиму, оскільки після цього стовпчики термометра знову підуть униз. При цьому протягом усього місяця варто бути готовими до рясних опадів.

Найбільш прохолодним місяць буде у центральних та західних областях, де в окремі дні можна буде побачити мінусову температуру. Водночас, за прогнозами синоптиків, навіть наприкінці місяця можуть випасти опади у вигляді мокрого снігу.

Погода у Львові
Погода у Львові
погода у Києві
Погода у Києві

Найближчий тиждень буде відносно теплим у південних та східних областях, проте до середини місяця і туди прийде відчутне похолодання.

Погода в Одесі
Погода в Одесі
Погода в Дніпрі
Погода в Дніпрі
Погода в Харкові
Погода в Харкові

Щодо по-справжньому весняного тепла, то українці його побачать лише у квітні.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...