Потепління буде недовгим: Українцям дали крижаний прогноз і назвали терміни

У суботу та неділю, 15-16 січня, в Україні вітряну погоду зумовлять антициклон і циклон, розповіла синоптик Наталка Діденко. Як розповіла вона в Facebook, 17-18 січня їх вплив знову посилиться, передають Патріоти України.

Синоптик прогнозує, що в суботу опади ймовірні по всій Україні, крім західних областей. У неділю - тільки в східній частині України.

"Температура повітря після сьогоднішніх" плюсів" 15-16 січня трохи знизиться, вночі до-1-5 градусів, вдень до 2 морозу 2 тепла", - уточнила вона. За прогнозом синоптика, в Києві в суботу сильний вітер ще залишиться, в неділю ослабне. Місцями невеликі опади лише 15 Січня. Температура повітря вночі - 1-4 градуси, вдень-близько 1 морозу. На дорогах глоледица. Діденко додала, що істотне похолодання в Україні очікується 17-19 січня.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...