Потепління і мокрий сніг: Синоптик розповіла, яких "сюрпризів" чекати українцям у найближчі дні

У середу, 27 листопада, в Україну з південної Європи прийде циклон, завдяки якому на території країни почнеться потепління, а в деяких областях - опади. Про це розповіла у себе на сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

Так, вона уточнила, що українців з середи чекає дощ і навіть мокрий сніг. "В Україні почнеться потепління, а на Півдні, Сході і в багатьох центральних областях з'являться опади - переважно дощ, проте десь можливо і мокрий сніг", - повідомила вона.

У той же час, у вівторок, 26 листопада, в Україні буде прохолодно, в районі від 0 до +5 градусів. Пориви вітру до 22 м/с очікуються в Донецькій області та Запоріжжя, опадів не буде.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...