Потепління та відлига? Синоптики оновили прогноз погоди в Україні на Святого Миколая та Новий рік

Грудень за прогнозами багатьох синоптиків має бути найтеплішим місяцем зими 2022-2023. Вже з наступного тижня синоптики прогнозують потепління мешканцям країни, потім до Дня Святого Миколая похолодає та вдарять морози, а 31 грудня знову потеплішає, і в новорічну ніч крім дощу інших опадів не прогнозується, передають Патріоти України.

Згідно з прогнозом погоди на сайті Gismeteo, до середини грудня стовпчики термометрів коливатимуться близько нуля вдень, а вночі будуть невеликі заморозки.

Вже 16-19 грудня синоптики прогнозують до -13...-17 градусів вдень та -16...-19 вночі, а також йтиме снігопади. На Католицьке Різдво 25 грудня очікується невелике потепління.

27-30 грудня знову вдарять морози до -19 вночі та -15 градусів вдень. У новорічну ніч, 31 грудня, може різко потепліти і все довкола почне танути. Синоптики прогнозують з 1 по 7 січня також плюсову температуру та дощі, місцями зі снігом.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, 7-8 грудня в Україну прийде потепління, а разом із ним і опади. Цими днями у більшості областей країни нічна температура повітря очікується в межах -5...-10 градусів, денна -1...-5 градусів. У західних та південних областях України буде тепліше: вночі та вдень від -2 градусів морозу до +2 градусів тепла. У Києві вночі синоптик передає до -5...-8, вдень буде до 0 градусів і без опадів.

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, з 6 грудня в Україні вдарять невеликі морози, можливий сніг. Така погода протримається недовго, і вже 12 грудня розпочнеться потепління з мокрим снігом та дощем. Однак до кінця грудня знову трохи похолоднішає. Новий 2023 рік українці зустрічатимуть із мокрим снігом та відлигою, зазначає синоптик

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...