"Потерпевший сам упал на нож. И так 9 раз": Полторак прокоментував інцидент із Зеленським, мережа вибухнула

Міністр оборони України Степан Полторак прокоментував скандальне відео, на якому зафіксовано, як президент Володимир Зеленський нібито штовхає його. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Полторак запевнив, що ніякого інциденту не було. "З його слів справа була така. Після привітання міністра і начальника Генштабу Р. Хомчака президент підійшов до заступників голови ОПУ (Офісу президента України, - "Апостроф") Р. Рябошапки і К. Тимошенка. Мабуть, президент хотів щось їм сказати наодинці з іншої теми. Тому він повернувся в бік міністра і сказав "Секундочку!". Сказано це було, за словами міністра, коректно, без чогось загрозливого. Після кількох слів зустріч нібито пішла за планом", - зазначив Бутусов. У той же час він додав, що було б цікаво дізнатися хоча б неофіційно думку і інших учасників зустрічі.

Також про подію розповів на своїй сторінці в Facebook ветеран АТО і волонтер Олег Болдирєв (Мартін Брест), пославшись на слова самого Полторака.

У мережі словам міністра повірили не всі, висловивши припущення, що він просто не хоче нагнітати конфлікт.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...