Потерпіть ще трішки: В Україну після сильної спеки прийде різке похолодання, - синоптик Діденко

Після свята Івана Купала погода зміниться.

В Україні ще кілька днів буде спека, але після прийде похолодання - температура повітря в Києві 8 липня опуститься до +19+20 градусів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, на більшій частині країни в понеділок, 6 липня, буде сухо і сонячно. У західних областях прогнозуються короткочасні грозові дощі, локальні опади можливі вздовж смуги від Сумської-Харківської областей через Черкаську в південні області (крім Запоріжжя).

"Температура повітря в Україні буде дуже високою. У понеділок очікується максимально +30 +35 градусів, на півдні, на сході і в центральній частині місцями +35+39 градусів. У західних областях України протягом дня передбачається +25+30 градусів", - зазначила Діденко.

Вона додала, що в понеділок у Києві буде сухо і жарко, +30+32 градуси. У вівторок, 7 липня, в столиці пройдуть грозові дощі, місцями можливі сильні зливи і шквали. "Різка зміна погоди! На півдні, сході та в центрі України сильна спека послабшає протягом 9-10 липня", - підсумувала синоптик.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...