"Потери за месяц больше, чем за год": Прилєпін розповів про проблеми найманців "ДНР"

Одіозний письменник заявив, що батальйону, який заснував він, доводиться особливо тяжко.

Російський письменник, який воював на боці підрозділів НЗФ «ЛДНР» Захар Прилєпін зізнався, що члени НЗФ несуть великі втрати. Про це він розповів в інтерв'ю російському виданню, передають Патріоти України.

Коментуючи ситуацію в ОРДЛО, він зазначив: «Могу сказать, что на Донбассе за последний месяц потери выше, чем за последний год. Там постоянные бои. В батальоне, который я создавал, большие потери».

При цьому він додав, що ОРДЛО «никогда не вернется в Украину»:

«Сейчас начнется паспортизация Донецких и Луганских областей, насколько говорят мои товарищи. И после этого Киев может смело забыть про Донбасс».

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...