Потягнула за собою човен: У Кам'янському рибалки з боєм витягли з водойми величезну щуку (фото, відео)

Поблизу Дніпра двоє рибалок влаштували справжній бій з гігантською щукою. Двоє мешканців Кам'янського посеред річки у Курилівці вполювали двох щук. Одна виявилася вагою у 8 кг, а інша вдвічі меншою. Відео своїх пригод рибалки виклали на каналі в Youtube, передають Патріоти України.

За хижаком чоловіки – Юрій та Олег – виїхали на човні, і коли натрапили на щуку, вона завдала рибалкам чимало клопіту. Багато часу вони витратили, щоб витягти її. Хижак виявився таким впертим та сильним, що в якийсь момент навіть потягнув за собою човен.

Проте завдяки майстерності рибалок щук вдалося витягти. Вже після цього на березі чоловіки зважили і показали свою здобич.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...