Потім довелось вибачатися: Український тренер сказав в ефірі 5 разів "б***ь", коментуючи гол "Шахтарю" в Лізі чемпіонів (відео)

Ігор Леонов. Фото: скріншот з відео.Колишній тренер футбольного клубу "Маріуполь" і київського "Арсеналу" Ігор Леонов, який працює експертом на телеканалі "Футбол 1", не зміг стримати емоцій, коментуючи другий гол "Шерифа" у ворота "Шахтаря", повідомляють Патріоти України.

Експерт кілька разів вимовив слово з п'яти букв. Цей момент потрапив у прямий ефір каналу, а також у трансляцію в YouТube.

Леонов із колегами під час прямого ефіру

"Та ну, це кошмар, б***ь, цей гол. А бачите, б***ь, передача, і ніхто не це. Два рази з флангу, два рази, б ***ь, це. Що це, б***ь? З одного і того ж флангу. Ну так не можна, б***ь, тримати гравця. Дивіться, ні Коля, ні цей. Між двох, хто повинен підскакувати? Бачите, передача, воротаря тут звинувачувати не можна", – оцінив дії "Шахтаря" Ігор Іванович.

Леонов погодився з думкою колеги, що якщо в першому випадку в забитому м'ячі була велика частка везіння, то другий – це суто робочий гол. Наступного дня Леонов попросив вибачення у всіх глядачів. "Це неприпустимо, особливо тому, що матчі "Шахтаря" дивляться і маленькі вболівальники", – цитує тренера телеканал "Футбол".

Увага! Наявна ненормативна лексика!


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...