Потім зняв номери та намагався втекти: П'яний водій на Porsche Cayenne влаштував масштабну ДТП у Харкові (відео)

Удар був настільки сильним, що всі частини бетонної огорожі полетіли в різні боки.

У Харкові п'яний водій на елітній іномарці влаштував масштабну ДТП біля готелю "Харків Палас". Інцидент стався пізно ввечері в середу, 2 вересня, на проспекті Незалежності. Водій автомобіля Porsche Cayenne не впорався з управлінням і вилетів на тротуар, де розтрощив квіткову клумбу. Деталі розповіли в Telegram-каналі "ХС. Харків", передають Патріоти України.

Як розповіли очевидці події, удар був настільки сильним, що всі частини бетонної огорожі полетіли в різні боки. Водій елітної іномарки був з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Він після скоєння аварії, спокійно вийшов з машини, зняв номери зі свого автомобіля і втік. Його виявили на лавочках недалеко від місця події.

Крім того, виявилося, що в машині також були пасажири. Вони теж спробували втекти з місця аварії. "Троє хлопців, швидко зняли номери та намагалися втекти, але начебто їх затримали. На місці ДТП поліція зупинила авто, яке рухалося по камінню, розкиданому по дорозі, за кермом виявився теж бухий водій", - розповіли свідки події. За попередніми даними, постраждалих в ДТП немає. Поліція встановлює всі обставини події.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...