Потім знову буде скаржитися на "націоналістів"? Скандальна "Міс Львів" рекламує російський модний бренд під час війни (фото)

Перша віцеміс Україна Всесвіт і володарка титулу Міс Львів 2018 Наталія Болюх потрапила в скандал. У себе в Instagram-блозі дівчина прорекламувала бренд одягу, в профілі якого зазначено, що доставка посилок здійснюється по всій Росії, а ціни вказані в рублях, повідомляють Патріоти України.

Так, Болюх написала: "Мені часто приходять в дірект питання про мої наряди. Сьогодні я хочу поділитися з вами однією адресою. На мені плаття-кімоно. Таке легке, літнє, комфортне і красиве! І ви теж можете його придбати".

У Instagram-профілі компанії, яку вона прорекламувала, сказано: "Збери образ в два кліки. Яскравий і стильний шопінг. Доставка по всій Росії до дверей".

Зазначимо, судячи з блогу Наталії, вона перебуває зараз в Москві.

До слова, скандал з підтримкою Росії вже не перший в біографії дівчини. У 2019 році вона попалася на тісному зв'язку з російським чиновником, часто їздила до Москви, а в ефірі одного пропагандистського телеканалу розповідала про "націоналістів", які переслідують її у Львові.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...