Потрапила в лікарню на кілька днів: 7-річна дівчинка випила сік з пакета й отруїлася (фото)

Експерти з лабораторії зазначили, що побачене їх вразило. За 38 років вони бачать таке вперше.

На Львівщині 7-річна дівчинка випила сік з пакета й отруїлася. Те, що в соку неприємний смак, дівчинка відчула одразу. Про це йдеться в сюжеті "5 каналу", передають Патріоти України.

Він був гіркий і несхожий на смак апельсина. Коли мати відкрила пакет, то побачила в ньому великий клубок. Він нагадував на цвіль або грибок. Жінка одразу ж кинулася промивати дитині шлунок. Наступного дня дівчинка потрапила в лікарню. Там вона провела 4 дні. У дитини був підвищений ацетон.

Лікар розповів, що кишкової інфекції в дівчинки не виявили. Було просто отруєння, яке не позначилося на загальному стані здоров'я. У магазині вилучили всю продукцію виробника. Термін зберігання - в порядку.

Експерти з лабораторії зазначили, що побачене їх вразило. За 38 років вони бачать таке вперше. Припускають, що самі бактерії могли так вирости й розмножитися.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...