Потрапив до реанімації: У Львівській області через укус змії госпіталізували чоловіка

42-річний мешканець с. Вовче Самбірського району Львівської області потрапив до лікарні через укус змії. Потерпілого чоловіка госпіталізували до реанімації. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області, передають Патріоти України.

"У неділю, 29 травня, о 20:12 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні госпіталізований чоловік, 1980 року народження, мешканець с. Вовче Самбірського району, з діагнозом - укус змії лівого гомілкового ступневого суглобу", - йдеться у повідомленні.

Стан потерпілого – середньої важкості. Надзвичайники звертається до мешканців області з проханням бути обережними та уважними, вирушаючи до лісу чи на природу.

"Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Пам’ятайте, якщо Ви випадково побачили змію поруч із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. До лісу краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить", - наголосили в ДСНС.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...