Потрапив під мінометний обстріл: На війні загинув заслужений артист України

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомило трагічну новину - 19 грудня на війні загинув заслужений артист України, хореограф Сергій Шкварченко. У Facebook-блозі відомства сказано, що він потрапив під мінометний обстріл, інформують Патріоти України.

"Висловлюємо співчуття близьким і колегам Сергія. Вічна пам'ять!" - повідомили в Мінкульті.

Хто такий Сергій Шкварченко

Відомий український танцівник, був артистом ансамблю ім. П. Вірського. За високі творчі досягнення отримав державну нагороду та звання "Заслуженого артиста".

Після початку широкомасштабної війни Сергій вступив до лав ЗСУ, щоб захистити Батьківщину від російських загарбників.

Які знаменитості загинули на війні в 2022

У листопаді стало відомо, що в боях під Бахмутом загинув 26-річний артист балету Київського академічного театру оперети Вадим Хлуп`янець. Йому було всього 26 років. На початку грудня загинув гуморист, учасник "Ліги Сміху" Ярослав Гаркавко.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...