Потрапив у російську засідку: У Бахмуті загинув доброволець зі США

У боях із російськими окупантами на фронті в Україні загинув 26-річний американський доброволець Купер "Гарріс" Ендрюс. Він загинув у місті-фортеці Бахмут на Донеччині, за яке тривають жорстокі бої. Про це у неділю, 30 квітня, повідомив журналіс та документаліст Джейк Ханрахан на своєму акаунті у Twitter, передають Патріоти України.

За його словами, загиблий воїн був колишнім морським піхотинцем США та організатором лівих сил. Також Ендрюс підтримаував спільноту, створену Ханраханом, "Popular Front", яка займається вивченням воєн та конфліктів. "Він був членом Іноземного легіону, а пізніше Комітету опору. Він потрапив у засідку російських військ, коли захищав евакуйованих", – написав американець.

Журналіст додав, що не знав про те, що Ендрюс перебував у найгарячішій точні на фронті в Україні – на Бахмутському напряму. "Він був веселим, не надто серйозним, але глибоко відданим тому, у що вірив. Ми не знали, що він там, і шоковані новиною. Усі ми висловлюємо співчуття його родині та друзям", – зазначив Ханрахан.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...