Потребує термінової операції: Сергій Бабкін раптово дізнався, що важкохворий

Проблема ще й втому, що в Україні немає необхідного обладнання. А закордон, там де є, потрапити дуже складно

Популярний український співак Сергій Бабкін повідомив, що кілька днів тому дізнався, що у нього дуже рідкісне захворювання очей. Як розповіли музиканту, така хвороба «зустрічається раз на мільйон». За словами музиканта, необхідного обладнання в Україні немає, і тому він разом з дружиною Сніжаною вирушає до Відня, зазначають Патріоти України.

«Тиждень тому я дізнався, що у мене дуже рідкісне захворювання очей. Це захворювання зустрічається раз на мільйон! Лікар сказав так: «Запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви сліпнете, Сергій. Час йде на дні!». Потрібного обладнання та відповідного препарату для здійснення даної операції в Україні немає! У країнах СНД – теж немає. Була знайдена клініка в Австрії, яка погодилася мене прийняти», — написав виконавець в Instagram.

Операція запланована на 5 лютого.

«Зараз ми займаємося організацією поїздки, а це, в карантинний час, капець, як складно! Операція запланована на 5 лютого. Тепер залишилося тільки успішно дістатися до Відня та минути десятиденний карантин, оскільки зір не дає мені багато часу», – резюмував Бабкін.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...