Потрібна допомога: Відомий український спортсмен після падіння з велосипеду перебуває у комі

Сергій Мясоєдов

Сергій Мясоєдов впав у кому після того, як 16 травня невдало впав з велосипеда. У Запоріжжі 25-річний український баскетболіст, данкер і учасник Матчу зірок Суперліги звернувся в лікарню через сильний біль в ключиці. Але вже в самому закладі йому стало погано, і він впав у кому, зазначають Патріоти України.

За словами лікарів, у відомого українського спортсмена утворилася внутрішньочерепна гематома. Йому зробили операцію і зараз він знаходиться у дуже важкому стані.

Президент Запорізької федерації баскетболу Валерій Елькінсон розповів, що у неділю, 17 травня, Мясоєдову зробили комп'ютерну томографію. Аналізи показали, що гематома залишилася на колишньому рівні.

Стан спортсмена буде залежати від найближчих днів. Він знаходиться в гарних умовах, оскільки допомагає керівництво міста. Лікарі сподіваються, що молодий організм Сергія впорається.

Варто зазначити, що Сергій Мясоєдов на прізвисько "Комар" у Вищій баскетбольній лізі України виступав за "Запоріжжя-2", "Інваспорт" з Дніпра і запорізький "Металург".

Федерація баскетболу України просить небайдужих підтримати боротьбу за життя Сергія.

Карти для допомоги:

4441114444297608

Єременко Євген Олегович

5167 8032 0267 3849

Кравченко Єгор Олександрович

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...