Потрібно більше "м'яса": У РФ військкоматам дозволили мобілізувати чоловіків з "бронню"

У Росії суд визнав за військкоматами право призивати на військову службу громадян, які мають "бронь" від роботодавця. Про це повідомляє видання ura.news, передають Патріоти України.

За даними видання, суд Ханти-Мансійського автономного округу (ХМАО) відхилив повторний позов співробітника компанії "Сургутнафтогаз" Сергія Вахрамєєва, який намагався оскаржити рішення військового комісаріату про його призов на військову службу. Чоловік посилався на те, що має так звану "бронь" від підприємства.

Однак суд після розгляду справи дійшов висновку, що "бронь не є абсолютною підставою для надання відстрочки". Суддя посилається на 5-й пункт якихось "Методичних рекомендацій з бронювання громадян РФ", де сказано, що військкомати "вправі залучати заброньованих громадян" для виконання планів по мобілізації.

Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...

Може опинитися у в'язниці: На Чернігівщині судитимуть чоловіка через 3 кілограми риби

субота, 28 вересень 2024, 21:19

Корюківська окружна прокуратура Чернігівської області направила до Сосницького районного суду обвинувальний акт у справі про незаконне рибальство. Про це повідомляє місцева влада, передають Патріоти України. Мешканця Сосницької територіальної громади з...