"Потрібно економити": У "Нафтогазі" повідомили, коли в Україні відключать опалення

Голова правління компанії "Нафтогаз" Олексій Чернишов повідомив, що Україна забезпечена достатнім запасом газу, якого вистачить на опалювальний сезон. Однак його потрібно завершити якомога раніше, передають Патріоти України.


На щастя, тривожні прогнози деяких аналітиків щодо зриву опалювального сезону в Україні не справдилися. За словами представника Нафтогазу, його планують завершити на початку квітня. Однак, при похолоданні можуть продовжити.

"Ми маємо усвідомлювати, що потрібно економити", - зазначив Чернишев.

Топ-менеджер закликав українців дбайливо ставитись до ресурсу. Також стало відомо, що тарифи на газ не змінюватимуться після закінчення опалювального сезону, незважаючи на чутки про протилежне.

Нагадаємо, що перед зимою у підземних сховищах України зберігалося близько 14 млрд кубометрів газу. Про це наприкінці минулого листопада повідомляв глава уряду Денис Шмигаль. Проте влітку з'явилася інформація про те, що у квартирах буде прохолодніше на кілька градусів, ніж у минулі опалювальні сезони.

Олексій Чернишов наголошував, що жителям України треба відвикнути жити з відчиненими вікнами взимку, обігріваючи вулицю. Оптимальною температурою у будинках назвали 18-20 градусів. Саме така – в економних європейських країнах.

Влада враховувала ризики обстрілів та ракетних атак з боку російських окупантів. Проте наша країна витримала енергетичний терор рашистів та пройшла найскладніший період для критичної інфраструктури

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...