"Потрібно розірвати ланцюг": Кличко висловився щодо зупинки громадського транспорту в Києві у разі введення локдауну

У Києві у разі введення жорсткого локдауну не потрібно зупиняти громадський транспорт. Таку думку висловив столичний міський голова Віталій Кличко в ефірі каналу "Україна 24". Кличко стверджує, що в разі введення локдауну наполягатиме на тому, щоб метро та громадський транспорт не зупиняли, передають Патріоти України.

"Все вводиться для того, щоб розірвати ланцюг поширення, але дуже багато людей задіяні в забезпеченні життєдіяльності міста, і ми не можемо зупинити місто взагалі. Я говорю про водопостачання, електропостачання і так далі. Місто - це живий організм. Не можна, щоб ми зупинили роботу транспорту, і люди будуть забиватися в один автобус, як минулого разу", - сказав він.

За словами мера, в багатьох інших країнах вводили локдаун, але транспорт не зупиняли, щоб люди могли їздити на роботу. "Я багато разів підкреслював, що без крайньої потреби люди не повинні виходити в громадські місця, користуватися громадським транспортом. І дуже важливо контролювати ті правила, які введе уряд. Ми звертаємося до людей, щоб вони проявляли свідомість. Локдаун не матиме ніякого ефекту, якщо ми не розірвемо ланцюжок передачі інфекції", - сказав він.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...