"Потрібно вчитися на помилках": Андрій Шевченко прокоментував поразку 2:3 у матчі проти Нідерландів на Євро-2020

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку 2:3 у матчі проти Нідерландів на Євро-2020, передають Патріоти України.

"Я дуже задоволений грою. Як команда, особливо в другому таймі після 0:2, проявила характер. Незважаючи на поразку, ми запишемо матч собі в плюс. На такому рівні і з таким суперником атакуючим, то гра вийшла цікавою для глядачів. Було напруга. Мені сподобалося, як хлопці зреагували на напругу. Мені здається, збірна підвищила свій рівень. Моменти суперника - це нормально. Зрозуміло, що вони будуть. І у нас були моменти, особливо в другому таймі".

"Миколенко? На такому рівні все припускаються помилок, тут божевільні швидкості. Потрібно вчитися на помилках. Ми його підтримали, але нікому не повинно бути соромно і прикро за гру". "У нас ще дві гри, і я сказав хлопцям, що потрібно чіплятися за свої шанси. Потрібно готуватися до Північної Македонії", - сказав Шевченко.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...