"Потроху йдемо на вірну загибель": Окупант розповів про втрати РФ у війні проти України і назвав себе "зламаним" (відео)

Російські окупанти у розмовах із рідними з Росії розповідають правду про приголомшливі втрати путінської армії в Україні. Багато хто з них усвідомлює, що навряд чи повернеться додому з "відрядження" в Україну, передають Патріоти України.

Усвідомлення цього факту не додає ані мотивації, ані бойового духу окупантам. Про втрати та власну "зломленість" один із загарбників розповів рідним у перехопленій українськими військовими телефонній розмові, яку опублікував радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Окупант розповів співрозмовниці, що путінська армія зазнає величезних втрат, тому він почувається "зламаним". "Тут кожен день - як останній... Ми тільки вперед йдемо на вірну загибель... Людей нема... Потроху на вірну загибель йдемо", - плачеться окупант.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...