Потрощили номери і загриміли до поліції: У Болгарії російські туристи-"свині" видавали себе за українців (відео)

У Болгарії у місті Варна "віздначилися" російські туристи. Вона заїхали до готелю, понівечили номери, видавали себе за українських біженців і зрештою опинилися у поліцейському відділку. Про це повідомляють у телеграм-каналі "ТРУХА". За словами очевидців, люди, які заселилися до готелю у місті Варна, розповідали іншим пожильцям, що вони з України, передають Патріоти України.

"У розмові з сусідами одним повідомили, що із Запоріжжя, іншим що з Миколаєва, третім - з Кіровограда. Поводилися настільки буйно, що ближче до ранку довелося викликати поліцію. Вони зачинилися в номері, почали збирати речі, щоб дременути. Виявилося, що “люди” з Росії навіть претендували на гуманітарну допомогу для українців", - розповіли очевидці. Зрештою представників "наддержави" послали з готелю слідом за російськм кораблем.

"Свині залишили по собі у номері "повний порядок". Було вирвано зі стіни всі торшери з лампами, вирвано всі розетки. На підлозі валялися порожні пляшки з-під алкоголю, залишки їжі, серветки, розібрані електронні сигарети, чеки з магазинів. За кілька годин ці тварюки примудрилися такий кипиш підняти. Але наш народ непереможний, навіть тут нам вдалося домогтися справедливості. Після виселення з готелю їх затримали", - розповіла очевидиця.


Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...