Поцілив у голову: Під Одесою морпіх застрелив товариша по службі

У селі Дачне Одеської області, у пункті постійної дислокації 35-ї окремої бригади морської піхоти, застрелили військовослужбовця. Трагедія сталася близько 11:30 25 серпня, повідомляють Патріоти України.

За даними слідства, матрос С., перебуваючи в добовому наряді на КПП на території військової частини, вистрілив з автомата Калашникова у бік свого товариша по службі — матроса К. Від отриманого наскрізного поранення голови останній помер на місці.

Зазначається, що обидва морпіхи в момент стрілянини були тверезі. Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Співробітники поліції та військової прокуратури з’ясовують мотив і обставини злочину.

Джерело: Думська

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...