Потужний і небезпечний грозовий циклон накриє Україну: Синоптики назвали, які області в зоні ризику

Погода в Україні найближчими днями буде сонячною і спекотною, проте в деяких регіонах пройдуть короткочасні грозові дощі, передають Патріоти України.

На заході та півночі України, а також на території більшості центральних областей світитиме яскраве сонце, а температура повітря протягом дня коливатиметься в межах +25 +28 градусів.

У той же час короткочасні опади слід очікувати в східних і південних областях і в Дніпрі, там температура повітря складе +27 +32 градуси. У Києві дощів не очікується, а термометри покажуть до +27 градусів.

"Яблук цього року багато, будемо варити варення, джеми, сушити, пекти шарлотки, просто пекти яблука - нехай ці мирні красиві смачні дії гармонізують простір, заспокоюють серце, дають надію на час, коли ми будемо вдихати запах яблучного варення на наших кухнях разом з найріднішими", - резюмувала синоптик Наталка Діденко.

Штормове попередження в шести областях

У шести областях України прогнозуються небезпечні погодні умови, в тому числі гроза, шквальний вітер і град в окремих регіонах. Йдеться про Харківську, Луганську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку та Херсонську області.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...