Потужний і небезпечний грозовий циклон накриє Україну: Синоптики назвали, які області в зоні ризику

Погода в Україні найближчими днями буде сонячною і спекотною, проте в деяких регіонах пройдуть короткочасні грозові дощі, передають Патріоти України.

На заході та півночі України, а також на території більшості центральних областей світитиме яскраве сонце, а температура повітря протягом дня коливатиметься в межах +25 +28 градусів.

У той же час короткочасні опади слід очікувати в східних і південних областях і в Дніпрі, там температура повітря складе +27 +32 градуси. У Києві дощів не очікується, а термометри покажуть до +27 градусів.

"Яблук цього року багато, будемо варити варення, джеми, сушити, пекти шарлотки, просто пекти яблука - нехай ці мирні красиві смачні дії гармонізують простір, заспокоюють серце, дають надію на час, коли ми будемо вдихати запах яблучного варення на наших кухнях разом з найріднішими", - резюмувала синоптик Наталка Діденко.

Штормове попередження в шести областях

У шести областях України прогнозуються небезпечні погодні умови, в тому числі гроза, шквальний вітер і град в окремих регіонах. Йдеться про Харківську, Луганську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку та Херсонську області.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...