Потужний удар: Хакери знищили дані Росавіації за півтора року та "поклали" мережу, - джерело

Хакери здійснили атаку на IT-інфраструктуру російської авіавлади. Росавіація втратила приблизно 65 терабайтів даних. Про це повідомляє Telegram-канал Авиаторщина, передають Патріоти України.

Інцидент стався 26 березня. Відзначається, що хакери стерли весь документообіг, пошту, файли на серверах, всі документи. Всього Росавіація втратила приблизно 65 терабайтів даних.

"Пропав весь документообіг, електронні листи, файли на серверах, зараз йде пошук реєстру повітряних суден і авіаційного персоналу, видалена система державних послуг. Втрачені всі вхідні та вихідні листи за 1,5 року. Як працювати, не знаємо", - поскаржилися в російському відомстві.

При цьому зазначено, що бекапи не робили через брак фінансування. Атаку пов'язують з неякісним виконанням договору підприємством ТОВ "ІнфАвіа", яке експлуатує ІТ-інфраструктуру Росавіації.

Тепер у відомстві змушені перейти на паперовий документообіг, а для передачі повідомлень використовують фельд'єгерську пошту та "Пошту Росії".

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...