Потужний вибух під Дніпром: До фундаменту зруйновано приватний будинок і пошкоджено ще три (фото)

За даними поліції, це схоже на вибух побутового газу, проте точна причина події ще встановлюється.

На місці вибуху у Дніпрі. Фото: 056.ua.

У п'ятницю, 29 березня, в Покровському районі Дніпропетровської області вибухнув приватний будинок. Про це повідомляє місцевий сайт 056.ua, передають Патріоти України.

Інцидент стався в одному з селищ міського типу близько 16:00. Приватний будинок, де знаходився епіцентр вибуху, зруйнований повністю, вибухова хвиля пошкодила ще три сусідніх житлових будинки.
За даними поліції, це схоже на вибух побутового газу, проте точна причина події ще встановлюється. Правоохоронці повідомляють, що вибух був без горіння. В результаті інциденту постраждав власник будинку, якого госпіталізували в Покровську лікарню. За попередніми даними, він отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, термічні опіки. Стан його оцінюється як стабільно важкий.


"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...