Потужний вибух зніс кілька поверхів житлового будинку Києва. Під завалом люди. Є жертви

У Києві 21 червня стався потужний вибух у житловому 9-поверховому будинку по вул. Соломії Крушельницької (житловий масив Позняки), 1/5. В результаті сталося руйнування міжповерхових перекриттів 4, 5, 6, 7 поверхів, зазначають Патріоти України. Попередньою причиною інциденту в ДСНС називають вибух газоповітряної суміші.

"Інформація про кількість постраждалих та обставини події уточнюється. На місце терміново виїхали всі служби", - йдеться в повідомленні.

У Києві вибухнув житловий будинок (фото: Telegram/Київ Зараз)

Під завалами люди! На місце з'їжджаються рятувальники й важка техніка. Розпочато рятувальну операцію. Існує загроза обвалення верхніх поверхів...

ДСНС України повідомляє, що зруйновані міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 поверхів. Рятувальники евакуювали 21 жителя будинку, триває розчистка завалів в пошуках потерпілих.

"Станом на 11:00 знайдено тіло одного загиблого. Евакуйовано 21 осіб. Деблокувати 3 людини. Проводяться роботи подальшої евакуації мешканців будинку", - повідомляє ДСНС .

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС і співробітники Національної поліції.

У Києві потужний вибух зніс кілька поверхів у житловому будинку: з'явилися фото і відео

Вибух будинку в Києві: під завалами перебувають три людини

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...