"Повага проявляється не в цьому": Вчитель розповів, як викорінює у школі "совковий" ритуал

Користувач Х Руслан Ігорович, який працює вчителем у школі, розповів, як домовився з учнями більше не проводити радянський ритуал привітання вчителя перед уроком стоячи. Про це він розповів у своєму Х, передають Патріоти України.

"Є один клас, який на початку уроку, встає, вітаючи вчителя. Я не звертав особливо на це увагу. Учням казали, що це "типу повага до вчителя". Потім я зрозумів, що це все наслідки совку. Пояснив все учням. Що повага проявляється не в цьому. Домовились більше без цього "привітання", - розповів він.

В коментарях користувачі Х висловили повагу вчителю, а також розповіли свої історії зі школи.


Вбивство з особливою жорстокістю: На Житомирщині чоловік спалив живцем свою тещу

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:55

У Житомирській області затримано 66-річного чоловіка, який підпалив будинок з власною тещею. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. Попередньо встановлено, що чоловік зайшов до помешкання тещі з каністрою з пальним. Він вилив ...

Відвідувачі вистави блювали та непритомніли: Феміністична опера "Свята Сюзанна" шокувала справжньою кров'ю та сексом (фото)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 14:43

Понад десяток любителів опери звернулися за медичною допомогою після перегляду провокативної вистави, яка демонструвала відвертий лесбійський секс, справжню кров та оголених монахинь на роликах. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України....