"Повелися" на фотожабу: Сумний Кіану Рівз несподівано опинився в українських підручниках з історії (фото)

Актор та зірка мемів Кіану Рівз раптом опинився на сторінках українських підручників з історії для 10-го класу. І все б нічого, от тільки зірка "Матриці" з'явився там як один з будівельників американської багатоповерхівки з відомого фото 1932 року "Обід на хмарочосі", передають Патріоти України.

Фото з книги кандидата історичних наук Ігоря Щупака з'явилося в Твіттер-акаунті користувача з ніком Тремба. На 58-й сторінці підручника дійсно можна розглянути мем сумного Кіану Рівза, який свого часу вдало "прифотошопили" до відомого кадру. Так фотографія "Обід на хмарочосі" виглядає насправді:

Так виглядає фото з актором, яке свого часу розійшлося по соцмережах і стало мемом "сумний Кіану Рівз":

А так виглядає фото у підручнику з історії:

"Моя повага тому, хто підбирав ілюстрації. Знімаю капелюха. Не думаю, що побачу щось краще ніж це за весь рік", - сміються в коментарях. Шанувальники мемів з Кіану Рівзом знайшли підтвердження того, що цей хлопець і справді обраний.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...