"Повернення світла та води вже подія": Катя Осадча відповіла, чи буде прикрашати ялинку та святкувати Новий рік

Телеведуча Катя Осадча поділилася роздумами стосовно новорічних святкувань у воєнний час і відповіла, чи прикрашатиме ялинку цього року, передають Патріоти України.

Осадча разом з Юрієм Горбуновим виховує двох маленьких синів і тому хоче створити для них свято. «Чи на часі ялинка, чи будь-який прояв святкування? Особливо коли після обстрілів повернення світла і води вже неймовірне свято. Нові тривоги взагалі наводять на бажання скасувати все. Було багато суперечок з приводу ялинки в Києві, але в Бучі прикрашена ялинка стала символом відродженням, в Харкові головну ялинку прикрасили на станції метро і вона символ незламного міста. Ми звичайно хочемо хоч на хвилину повернутися в мирні чати і відчути свято, але в той самий час усвідомлення навколишніх жахів, аж ні як не поєднується зі святковим настроєм. Зрештою вдома вирішили, що свято має бути у дітей. Для них важливо мати радощі в цей час. Звичайно, ми не зможемо святкувати так, як це було в минулих роках та і немає на це бажання, але ми все одно можемо знайти способи зробити його особливим для наших діток, тому плани на ці вихідні наступні: прикрасити ялинку, підготуватись до Миколая і бути разом», — зазначила Катерина.

Ведуча також в Stories привітала гурт TVORCHI з перемогою у Нацвідборі на Євробачення 2023. Осадча прокоментувала і новий кліп Христини Соловій на пісню Юність з Сергієм Жаданом у ролі коханого. «Чому всі мовчали, що то не поцілунок, а ціла пожежа. Я не пам’ятаю українських співачок із такою свободою у відео. Хтось скаже багато сексуального підтексту, а я скажу — юність же мчить на максималках», — написала телезірка.


Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...