Повернули радість життя рудому красеню: Кіт з протезами на лапах став зіркою Інтернету (відео)

Шестирічний кіт по кличці Віто, якому замість задніх лап встановили протези, став суперзіркою Інтернету, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

Віто живе в Мілані, його власниці – одностатеве подружжя Сільвія Готарді і Лінда Ронцоні. Жінки одружилися в липні 2018 року, а згодом вирушили у весільну подорож. За твариною попросили доглянути сусіда. Під час прогулянки на одній з вулиць кіт потрапив під машину. Тварину змогли знайти тільки через добу. Але його травми виявилися настільки серйозними, що лікарям довелося ампутувати обидві задні лапи.

Зазвичай коти з такими травмами піддаються евтаназії. Віто дуже пощастило: він став першим котом в Італії, якому змогли поставити два протеза, прикріпивши їх до кістки верхньої частини лапи.

Власниці тварини розповідали про його лікування в Instagram і Facebook під хештегом #vituzzosuperstar. Так кіт став популярним. Зараз тварина вільно гуляє по будинку на штучних лапах.


На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...