Повернути замовлення через "Нову пошту" можна безкоштовно протягом двох тижнів - інструкція

"Нова пошта" запровадила послугу "легке повернення", яка дозволяє протягом 14 днів безкоштовно повернути товар, який не підійшов. Платити за відправку товару назад продавцю не доведеться. Однак на повернення товару має дати згоду сам продавець, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба компанії, новий сервіс доступний тільки в мобільному додатку та онлайн-кабінеті. А повернути можна посилки, вага яких становить до 30 кг.

Як скористатися сервісом:

  • увійти до розділу Мої відправки та вибрати отриману посилку з товаром, який потрібно повернути;
  • у рядку Управляти посилкою вибрати сервіс Легке повернення;
  • вказати причину повернення товару із запропонованого переліку і все — експрес-накладну на повернення створено. У накладній не можна змінити адресу повернення та ім'я одержувача.

Доставка безкоштовна, але за виклик кур'єра потрібно зробити доплату. Сервіс Легке повернення може бути недоступним, якщо на посилку були замовлені послуги Переадресація, Повернення або продавець заблокував таку можливість. Деякі товари не підлягають поверненню згідно із законодавством, наприклад ліки, білизна тощо.

Послуга не передбачає повернення коштів за товар, що не підійшов. Нова пошта здійснює лише доставку, тому перед відправленням посилки покупцю обов'язково слід зв'язатися з продавцем, домовитись про повернення товару та коштів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...