"Повернувся до звичайного життя": "Козак" Гаврилюк зізнався, що змушений працювати таксистом

Колишній народний депутат від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк після резонансу в мережі зізнався, що працює у Києві таксистом. Про життя після Верховної Ради він розповів у коментарі "Комсомольській правді" в четвер, 27 лютого, передають Патріоти України.

"Так, я працюю таксистом. Зараз живу, як усі. Повернувся до звичайного темпу життя і дуже радий цьому", – поділився колишній нардеп.

Зазначимо, що галасу наробила публікація киянки Алли Желізняк, яка написала у Facebook, що замовивши таксі, побачила за кермом машини чоловіка, дуже схожого на Гаврилюка. На підтвердження своїх слів жінка показала фото.

Користувачі також погодилися з її припущеннями, написавши, що люди на фото в Раді і в таксі – одна особа, що і підтвердив Гаврилюк.

Нагадаємо, на дострокових парламентських виборах 2019 року він спробував пройти на другий депутатський термін, балотуючись в одному з мажоритарних округів у Київській області. Вибори програв із результатом 0,56% – за нього проголосувало 512 осіб. Після програшу жартував, що стане "диванним критиком".

"Тепер я займуся однією з найлегших справ. Тому посуньтесь, диванні критики, у вашому полку поповнення. Дивлячись на кількість україноненависників, які пройшли у Раду, розумію, що критикувати буде кого", – писав Гаврилюк у Facebook.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...