Повернувся в РФ за обміном: Льотчик, який бомбив міста в Україні, помер у страшних муках

У Росії помер льотчик Вадим Алаєв, який потрапив у полон після того, як бомбив мирні населені пункти України. Його повернули країні-агресору під час обміну полоненими 19 квітня. Вже вдома він помер від страшних опіків, отриманих в загорівся після підбиття українськими військовими вертольоті, повідомили в Миротворець, передають Патріоти України.

"Російських фашистських льотчиків віддають на обмін. Але цього карму наздогнала і на Росії. Льотчик-штурман, а тому найжорстокіший вбивця з банди Путіна, був обміняний. Але правда - за Україною. І тому він здох на Росії", - йдеться в повідомленні.

У Росії з нього робили героя

Алаєва, який бомбив мирних українців і цивільні об'єкти, традиційно назвали "героєм" і заявили, що він "з дитинства мріяв про небо". Який саме "подвиг" здійснив рашист і що саме збираються "зберігати в пам'яті на століття", в державі-агресорі вирішили не уточнювати.

Звичайний військовий злочинець

Відомо, що він безпосередньо причетний до геноциду українців, наносив авіаудари по об'єктах критичної інфраструктури і мирним громадянам. Під час одного з вильотів на початку березня 2022 рашист був збитий і взятий в полон. Йому, незважаючи ні на що, навіть надали медичну допомогу. Більш того, полонений рашист зізнавався, що скоював злочини усвідомлено.

"Я, капітан Алаєв Вадим Ігорович, льотчик-штурман вертольота Мі-8, хочу звернутися до громадян Російської Федерації і своїх товаришів по службі. Дорогі друзі, я прошу вас припинити ці дії і повернутися додому. Гине мирне населення - діти, жінки. Вони ні в чому не винні. Ще раз прошу вас одуматися, повернутися додому і припинити це все", - говорив тоді військовий злочинець.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...