Повертався з відпочинку: Росіянин повісився у туалеті літака

Пасажир літака, що летів з Єгипту до Росії, вчинив самогубство під час польоту. Він зачинився в туалеті та повісився. Про це повідомляє Telegram-канал Baza. Загиблим виявився 48-річний Олександр. Чоловік саме повертався з відпочинку у Шарм-ель-Шейху, передають Патріоти України.

За даними каналу, в ніч на 23 листопада Олександр летів у Самару рейсом авіакомпанії S7. Однак до пункту призначення він не дістався.Коли літак набрав висоту, Олександр швидко пішов у туалет і несподівано зник. Через 15 хвилин стюардеси спробували відчинити двері, проте вони були заблоковані.

"За допомогою пасажирів працівники авіакомпанії S7 все ж таки змогли потрапити всередину і знайшли там тіло Олександра. Він повісився на ремені сумки. Декілька пасажирів спробували відкачати чоловіка, проте було вже пізно", - йдеться у повідомленні.

Літак летів до Самари через Каїр, проте тіло чоловіка вирішили залишити в літаку та доставити до Росії. Його помістили до багажного відділення. Борт приземлився в Самарі із запізненням за кілька годин.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...