Повірити в таке важко: Що розповів у суді водій з Одещини, який тікав із трупом збитого чоловіка

Якщо ви хочете врятувати життя пораненої людини, ви навряд чи будете класти її в багажник.

5 січня в Одесі заарештували 30-річного Івана Шавшу. Він у Великій Михайлівці Роздільнянського району за кермом Mercedes збив велосипедиста і тікав з його тілом. За даними слідства, підозрюваний був п'яний. Не впорався з керуванням і збив велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Про це розповіли кореспондентові в обласній прокуратурі, повідомляють Патріоти України.

"Переконавшись, що потерпілий ознак життя не подає, водій поклав його в багажник авто і хотів зникнути з місця пригоди. Але потрапив в чергову ДТП, наїхавши на бетону конструкцію моста", - розповіли в прокуратурі.

Іван Шавша заперечує, що був п'яний. Каже велосипедиста не помітив у темряві. Бо той не мав засобів світловідбиття. А в багажник поклав, щоб відвезти до лікарні. Свою провину підозрюваний визнав. "Чи живий він, я не міг визначити. Але звуки він видавав, я просто хотів допомогти йому. Я був тверезий. Це просто після свят був запах", - розповів у суді підозрюваний.

Наступні 2 місяці він проведе в СІЗО. Якщо його провину доведуть – можуть ув'язнити на 8 років.

Джерело: Gazeta.ua

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...