Повітряна атака на Київ: Уламки впали у кількох районах, місцями виникли загоряння

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що після того, як спрацювало ППО, уламки впали у Дарницькому районі. За даними мера Києва Віталія Кличка, уламки впали в кількох районах.

Пряма мова Попка: "В Києві триває повітряна тривога. Працює ППО. За попередньою інформацією, зафіксовано падіння уламків в Дарницькому районі столиці".

Дані щодо потерпілих та руйнувань наразі уточнюються. "Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!", - закликав очільник КМВА.

Мер Києва Віталій Кличко також повідомив, що вибухи пролунали в Дарницькому та Дніпровському районах. "Всі служби прямують на місця. Подробиці згодом", - написав він.

В КМВА згодом повідомили, що внаслідок падіння уламків сталось загоряння нежитлової будівлі в Деснянському районі. "Усі необхідні служби працюють на місці. Перебувайте в укриттях!", - написав Попко.

"Загоряння в гаражному кооперативі внаслідок падіння уламків у Дарницькому районі. У цьому ж районі падіння уламків іще в кількох місцях. Попередньо — вибух також в Деснянському районі", - уточнив Кличко.

5:52 Кличко повідомив, що постраждалих на місцях падіння уламків у Дарницькому та Дніпровському районах наразі немає. До медиків звернень поки не було.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...